Írjon nekünk!
Hívjon minket!
 
kezdőlap - Technológiai fejlesztés a Solmax Kft-nél


GINOP

 

A Solmax Kereskedelmi és Szolgáltató Felelősségű Társaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a "Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása" című felhíváson a

Technológiai fejlesztés a Solmax Kft-nél

című projektjével nyert el támogatást.

 A megítélt támogatás összege: 35 100 990 Ft.       A támogatás mértéke: 45%

 A szakmai tartalom rövid bemutatása: A fejlesztés célja egy modern nagy teljesítményű automata palettázó gép megvásárlása, amely képes a meglévő csomagoló gépünk által legyártott zsákok palettára helyezésére. A fejlesztéssel célunk, hogy a meglévő technológiánk kapacitását akár 100%-ra tudjuk növelni, hogy a rakatminőségünk jelentősen javuljon, és hogy tehermentesítsük dolgozóinkat a nehéz fizikai munkát jelentő kézi rakodás alól.

 A projekt befejezési dátuma: 2018.10.01.

 

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00062

 

 

 Napelemes rendszer telepítése a Solmax Kft. alsórajki telephelyén

 

 

 

 

 Projekt azonosító:                     GINOP-4.1.3-19-2020-02073

Kedvezményezett neve:          SOLMAX Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:                                Napelemes rendszer telepítése a Solmax Kft. alsórajki telephelyén

Szerződött támogatás összege:  2 356 000 Ft.

Fizikai befejezési dátuma:           2021.06.30.

Támogatás intenzitása:                 100 % 

 A pályázati projekt keretében a SOLMAX Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság megvalósította a pályázati dokumentációban tervezett energetikai beruházását, amely keretében kiépítésre és beüzemelésre került a hálózatra tápláló napelemes rendszer. A vállalkozás alsórajki üzemcsarnokának tetején került elhelyezésre a 31 db napelem panel, amely 11,78 kWp-os névleges teljesítményével és 16 kW-os csatlakozási teljesítménnyel kapcsolódik a villamos hálózatra. A rendszer üzembe helyezésével a vállalkozás éves szinten akár 13.000 kWh energiát is megtermelhet, ami a teljes felhasználás közel 1/2-ed része.

 

Informatikai fejlesztés a Solmax Kft.-nél

 

 

 

 

Kedvezményezett neve:               SOLMAX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe:                                     Informatikai fejlesztés a Solmax Kft.-nél.

Szerződött támogatás összege:   3.087.360 Ft

Támogatás mértéke:                         40%

Tényleges befejezési dátum:         2022.09.30.

Projekt azonosító:                             GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02238 

 

A projekt tartalmának bemutatása:A vállalkozás mérete és működése mára eljutott arra a szintre, hogy korszerű integrált informatikai rendszerek nélkül nem képes megfelelő gyorsasággal és átláthatósággal menedzselni a külső-belső folyamatait. A működési hatékonyság javításának egyik alapvető lehetősége a korszerű vállaltirányítási rendszer alkalmazása, amely egységes keretek közé helyezi a vállalkozás folyamatait. A vállalkozás adottságai és dinamikus fejlődése megköveteli, hogy a mai elvárásoknak megfelelő egységes IT rendszert alakítson ki a meglévő szigetszerű alkalmazásai helyett. A projekt során bevezetésre került a Rooter Fejlesztő Kft. által fejlesztett és forgalmazott MobilSzla ERP rendszer. A megvalósítás során a szállító szakemberei felmérték a jelenlegi üzleti folyamatokat, kidolgozták a szükséges eljárásokat és funkcionalitást, installálták és illesztették a rendszert. Az adatbázisok előállítása és migrálása után a felhasználók oktatás keretében sajátították el a működtetéshez szükséges információkat.A bevezetett EPR rendszer lefedi a vállalkozás működésének szinte összes területét: kezeli az ügyfeleket, az értékesítést, a beszerzést, a logisztikát, a raktározást és a gyártást; információkat szolgáltat a vezetőség számára a működés hatékonyságáról és eredményességéről, elősegíti a tervezést és az irányítást, lehetőséget biztosít a távoli hozzáféréshez és támogatja a csoportmunkát, továbbá korszerű módszerekkel lehetőséget ad a dokumentumok tárolására és archiválásáraAz ERP rendszer bevezetése hozzájárul a vállalkozás gazdálkodási hatékonyságának a növeléséhez, amely mind az árbevételében mind az eredmény emelkedésében is szerepet vállal. Az üzembe állított IT rendszer használatával a vállalkozás gyorsabban és hatékonyabban tud válaszolni a piaci kihívásokra, és sikeresebben tudja megvalósítani a tulajdonosa, illetve az alkalmazottai által elvárt célokat.

 

Minőségfejlesztés a Solmax Kft.-nél

 

 

Kedvezményezett neve:                SOLMAX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe:                                      Minőségfejlesztés a Solmax Kft.-nél

Támogatás összege:                        4.999.998 Ft

Támogatás mértéke:                         70%

Tényleges befejezési dátum:         2023.11.30.

 Projekt azonosító száma:              1924762948                 

A Solmax Kft.  a meglévő földkeverék gyártás technológiáját kívánta fejleszteni, amely elsősorban minőségi fejlesztést jelent, továbbá lehetőséget biztosít új termékek gyártására is. 1 db nagy hatékonyságú rostát illesztettünk hozzá a meglévő rendszerhez, amely által további minőségi javulást értünk el. A rendszerünket bővítettük továbbá 1 db csigás adagolóval, amely elsősorban különböző műtrágyák, mikroelemek, kertészeti perlit adagolására alkalmas. A 2 új rendszerelem által képesek lettünk a kertészeti profi szegmens magas minőségi követelményeit kielégíteni és új termékeket is létrehozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kérdése van?
Kérlek, töltsd ki a név mezőt.
Kérlek, töltsd ki a név mezőt.
Kérlek, töltsd ki a név mezőt.
 
© 2018